Souhlasím s podmínkami o ochraně osobních údajů
23.04.2024
Aktualita

Vyvinuli jsme novou výkonnější generaci „mikrovlnných cestářů“ FUTTEC: výtluk na vozovce opraví již za zhruba 20 minut

Díky našemu vývojářskému týmu právě na české silnice vyjíždí nová generace „mikrovlnných cestářů“ série FT3: ty mají o 60 % vyšší výkon než jejich předchůdci a výtluk o velikosti 80 x 80 cm dokážou opravit za přibližně 20 až 25 minut. Stroje jsou navíc vybavené zdokonaleným systémem řízení ohřevu, který optimalizuje ohřev povrchu výtluku. Vývojáři zároveň doladili i technické parametry jedné ze samostatně využitelných komponent „mikrovlnného cestáře“ - mikrovlnné pece.

 

Od zahájení vývoje první generace našich „mikrovlnných cestářů“ – prototypu FT3 – jsme urazili opravdu dlouhou cestu a získali mnoho znalostí a zkušeností z práce v terénu. Opravy mnoha tisíc výtluků a spolupráce s řadou státních organizací (od TSK a ŘSD až po municipality) nám umožnily naše stroje ještě více přizpůsobit potřebám jejich uživatelů. Výsledkem je třetí generace „mikrovlnného cestáře“ série FT3 a mikrovlnné pece. Ta je jeho nedílnou součástí, dá se však využít i samostatně pro dočasné celoroční opravy silnic především II. a III. třídy, parkovišť nebo skladových ploch,“ komentuje Jiří Rušikvas, zakladatel a majitel společnosti FUTTEC, a dodává: U vývoje strojů FUTTEC nové generace jsme se teď zaměřili na detaily, které přispívají k dalšímu zvýšení jejich výkonu, zlepšení parametrů ohřevu nebo zjednodušení údržby a manipulace. Naším záměrem je, aby nová generace ´mikrovlnných cestářů´ zcela naplnila požadavky, které na ně v terénu máme, a mohli jsme tak již přistoupit k jejich sériové výrobě.

 

Více informací k nové generaci našich „mikrovlnných cestářů“ naleznete zde: https://www.crestcom.cz/cz/tiskova-zprava/?id=4928

FUTTEC a.s.

Hvězdova 1716/2b
140 00 Praha 4
IČ:
27956857
DIČ:
CZ27956857
Ochrana osobních údajů